top of page

Installaties

Warmte totaal de Meierij heeft zich gespecialiseerd in het installeren van warmte toestellen, met onze uitgebreide kennis adviseren wij u graag in de mogelijkheden die het beste passen in uw situatie.

Wij adviseren, installeren en onderhouden uw systeem volgens de nieuwste richtlijnen en regelgeving.

Warmte totaal de Meierij is: Stek, BRL100 en Co-vrij gecertificeerd.

WhatsApp Image 2023-10-24 at 22.06.38 (1).jpeg
Warmte pomp installatie

Hybride en All-Electric Warmtepompen

 

Warmtepompen zijn efficiënte en milieuvriendelijke verwarmingssystemen die steeds populairder worden. Ze bieden twee hoofdopties: hybride en all-electric warmtepompen.

 

Hybride Warmtepompen

Een hybride warmtepomp combineert de voordelen van zowel een warmtepomp als een traditionele verwarmingsketel. Dit systeem schakelt automatisch tussen de warmtepomp en de ketel, afhankelijk van de buitentemperatuur en de vraag naar verwarming. Hierdoor bespaar je energie en verminder je de CO2-uitstoot.

 

All-Electric Warmtepompen

All-electric warmtepompen zijn een volledig elektrisch alternatief voor traditionele verwarmingssystemen. Ze halen warmte uit de lucht of de grond en zetten deze om in verwarming voor je huis. Dit maakt ze uiterst energiezuinig.

Beide opties dragen bij aan een groenere toekomst en kunnen op de lange termijn energie en kosten besparen warmte totaal adviseert u graag in de mogelijkheden.

Heeft u interesse in een warmtepomp en bent u benieuwd naar de mogelijkheden, vul dan ons intake formulier in en wij nemen contact met u op.

WarmteTotaal-85.jpg

Warmte Totaal is trots om een gecertificeerde ATAG Select Dealer en ATAG Green Dealer te zijn, en we bieden de hoogste normen van comfort en betrouwbaarheid in verwarmingssystemen. Ontdek waarom ATAG cv-ketels de slimme keuze zijn voor jouw huis.

 

ATAG - Een Pionier in Verwarmingstechnologie

ATAG is al tientallen jaren een toonaangevende naam in verwarmingstechnologie. Het merk staat bekend om zijn innovatieve benadering en continue streven naar kwaliteit en energie-efficiëntie.

 

Voordelen van ATAG CV-Ketels

- Hoog Rendement: ATAG cv-ketels behoren tot de meest energiezuinige op de markt, wat resulteert in lagere energiekosten.

- Betrouwbaarheid: Deze ketels zijn gebouwd om lang mee te gaan en vereisen minimaal onderhoud, wat de totale eigendomskosten verlaagt.

- Comfort: ATAG cv-ketels zorgen voor een consistente warmte en bieden snel warm water wanneer je het nodig hebt.

 

ATAG Select Dealer

Als ATAG Select Dealer heeft Warmte Totaal een diepgaande kennis van ATAG-producten en installatie. We kunnen je helpen bij het selecteren van het juiste systeem voor je behoeften en zorgen voor een professionele installatie.

 

ATAG Green Dealer

Als ATAG Green Dealer zijn we toegewijd aan duurzaamheid. ATAG streeft naar milieuvriendelijke oplossingen, en we helpen je de ecologische voetafdruk van je verwarmingssysteem te minimaliseren.

Bij Warmte Totaal zijn we vastbesloten om je huis van optimale verwarming te voorzien. Als gecertificeerde ATAG-dealers kunnen we je voorzien van de nieuwste en meest efficiënte verwarmingstechnologie op de markt.

CV-ketel installatie
Airco installatie

Airco voor Koeling en Verwarming

Airco's zijn niet langer alleen voor het koelen van je ruimte. Moderne airconditioningssystemen bieden nu ook verwarmingsmogelijkheden, waardoor ze het hele jaar door comfort leveren. Hier is wat je moet weten over deze veelzijdige apparaten.

 

Koelen in de Zomer

- Tijdens de zomermaanden kunnen airco's je ruimte snel en efficiënt koelen, waardoor je een oase van comfort creëert op warme dagen.

 

Verwarmen in de Winter

- Veel airco's zijn omkeerbaar en kunnen in de winter fungeren als warmtepomp. Ze halen warmte uit de buitenlucht en brengen deze naar binnen om je huis te verwarmen, wat energiezuinig en kosteneffectief is.

 

Voordelen van All-in-One Airco's

- Efficiëntie: Deze systemen kunnen zowel koelen als verwarmen, waardoor je het hele jaar door energie bespaart.

- Ruimtebesparing: In plaats van aparte koel- en verwarmingseenheden te hebben, heb je één apparaat dat beide functies vervult.

- Comfort: Je kunt de temperatuur in je huis het hele jaar door nauwkeurig regelen.

Met aircos die zowel koelen als verwarmen, ben je voorbereid op elk seizoen. Wij helpen je bij het selecteren, installeren en onderhouden van het juiste systeem voor een constant comfortabele leefomgeving.

Als warmte specialiste zijn wij gespecialiseerd in lage temperatuur verwarming.

 

Lage temperatuur verwarmingssystemen, zoals vloerverwarming, wandverwarming en plafondverwarming, zijn revolutionaire oplossingen die zorgen voor comfortabele en efficiënte verwarming in huis. Hier is waarom ze steeds populairder worden.

 

Vloerverwarming

- Vloerverwarming verspreidt gelijkmatig warmte vanuit de vloer omhoog, wat resulteert in een aangename temperatuurverdeling in de ruimte.

- Dit systeem is energiezuinig, omdat het werkt bij lagere watertemperaturen, waardoor het ideaal is voor warmtepompen.

 

Wandverwarming

- Wandverwarming zorgt voor een subtiele, onopvallende verwarming en kan zelfs vochtigheid reguleren.

- Het is ideaal voor ruimtes met beperkte vloerruimte, zoals badkamers en keukens.

 

Plafondverwarming

- Plafondverwarming kan worden gebruikt voor verwarming of koeling en is effectief in ruimtes met hoge plafonds.

- Het minimaliseert luchtcirculatie en stofverplaatsing, wat gunstig is voor mensen met allergieën.

 

Voordelen van Lage Temperatuur Verwarming

- Energie-efficiëntie: Lage temperatuur systemen verlagen energiekosten en verminderen de CO2-uitstoot.

- Comfort: Ze creëren een gelijkmatige en comfortabele omgeving in huis.

- Ruimtebesparing: Lage temperatuur verwarming is vaak onopvallend en ruimtebesparend.

 

De Toekomst van Verwarming

Lage temperatuur verwarmingssystemen vormen de toekomst van huisverwarming. Ze bieden energiezuinige oplossingen zonder in te leveren op comfort. Ontdek hoe deze innovatieve systemen jouw huis kunnen transformeren.

Verwarming installatie
WarmteTotaal-122_edited.jpg
Waterontharder installatie

Bij Warmte Totaal zijn we gespecialiseerd in Kinetico waterontharders, de gouden standaard in waterbehandelingssystemen. Ontdek waarom Kinetico de juiste keuze is voor jouw huishouden.

 

Waarom Kinetico?

- Zoutvrij Ontwerp: Kinetico waterontharders gebruiken geen zout of elektriciteit, wat betekent dat ze milieuvriendelijk zijn en geen zoutafvoer produceren.

- Efficiëntie: Deze systemen passen zich aan de waterbehoefte aan, waardoor ze energiezuinig zijn en geen onnodige kosten genereren.

- Puur Water: Kinetico waterontharders verwijderen mineralen en onzuiverheden uit je water, wat resulteert in zachter water dat je huid, haar en apparaten beschermt.

 

Voordelen van Kinetico Waterontharders

- Zacht Water: Geniet van zijdezacht water dat de levensduur van je apparaten verlengt en je tijd bespaart bij schoonmaken.

- Milieuvriendelijk: Kinetico is toegewijd aan duurzaamheid en minimaliseert afval en waterverbruik.

Warmte totaal de Meierij kan je helpen bij het selecteren en installeren van het juiste Kinetico wateronthardingssysteem voor je huis. We bieden ook service en onderhoud om ervoor te zorgen dat je systeem optimaal blijft presteren.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Samen creëren we een warmteoplossing die perfect past bij uw behoeften en budget. Warmte Totaal de Meierij staat voor u klaar!

Kopie van Kopie van Ontwerp zonder titel
Stek duurzaam gecertificeerd
CO-vrij gecertificeerd
brl 25000 gecertificeerd
F-gassen gecertificeerd
bottom of page